Szendvicspanel típusok

szendvicspanel tetőre

 

szendvicspanel falra

 

színválaszték

A következő standard és különleges színek közül választhat. Folyamatosan vannak egyéb elérhető színek is. Az aktuális választék ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

bevilágító panelek tetőre

AKRAPLAST AKRALUX GRECA bevilágító panel
A LAttonedil tető szendvicspanel közé sorolható, polikarbonát bevilágító tetőpanel. Bármelyik vastagságú PUR/PIR hab és ásványgyapot szigetelésű szendvicspanelhez megfelelő profilozással. Tűzvédelmi minősítése: B,s1,d0 - „nem égve csepegő”.

Részletes leírás: http://www.akraplast.hu/akralux-greca/

 

bevilágító panelek oldalfalra

AKRAPLAST AKRAPAN bevilágító panel
A LAttonedil fal szendvicspanel közé sorolható, polikarbonát bevilágító oldalfali panel. Bármelyik vastagságú PUR/PIR hab és ásványgyapot szigetelésű szendvicspanelhez csatlakoztatható. Tűzvédelmi minősítése: B,s1,d0 - „nem égve csepegő”

Részletes leírás: http://www.akraplast.hu/akrapan/

 

Tetőbevilágítás, szellőzés, hő-és füstelvezetés (kupolák, dongák)

Cégünk, a CTW Hungária Kft. a szendvicspanelek mellett foglalkozik az Eberspächer típusú tetőbevilágító, hő-és füstelvezető rendszerek forgalmazásával, beépítésével, karbantartásával is.

Az Eberspächer termékek rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatalhoz és beépítéshez szükséges EN 12101 szerinti minősítéssel, valamint CE jelöléssel, továbbá az ÉMI által kiállított Tűzvédelmi Megfelelőségi Igazolással (TMI). A rendszereket magyarországi „nem égve csepegő” minősítéssel rendelkező bevilágító felülettel is tudjuk szállítani.

Az Eberspächer termékekről teljes körű tájékoztatást az alábbi linkre kattintva kaphat: http://www.ctw.hu/eberspacher


;